Дневен хороскоп за 9 ноември

DenNews.bg
09.11.2017
размер на текста:

 Овен
Този четвъртък е подходящ ден за покупки. Бъдете сигурни в нуждата и желанието си да придобиете въпросната вещ, преди да се решите.

Телец
Този четвъртък бъдете по-уверени в себе си. В случая това означава да може да кажете „Не“ – безценно умение.

Близнаци
Този четвъртък може да бъдете изненадани от неприятно обстоятелство. Преди да предприемете каквото и да било се успокойте и посъветвайте с ваш верен приятел.

Рак
Този четвъртък ваш близък ще поиска помощ от вас. Преценете добре да ли не се въвличате в неприятна история и дали бихте издържали на развитието ѝ.

Лъв
Този четвъртък бъдете по-умерени, но проигравайте развитието на ситуацията в главата си. Така ще може да реагирате навреме, когато е необходимо.

Дева
Този четвъртък не си правете излишни илюзии. Рискувате да се отнесете далеч от реалността – имайте го предвид.

Везни
Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Някой ще ви намекне, че иска да ви сподели тайна, но така и няма да се реши. Не го пришпорвайте.

Скорпион
Денят може да бъде прекрасен ако си наложите да мислите позитивно. Лесно е да се заровим в проблемите си, но така забавяме измъкването.

Стрелец
Поели сте по верен път. Само не се отегчавайте прекалено бързо. Има още време да вървите по него.

Козирог
Този четвъртък е добре да се върнете към някои ваши забравени, но доста добри идеи. Има още живот в тях, опитайте се да възобновите изпълнението им.

Водолей
Този четвъртък може да ви усетите силна амбиция. Не си мислете, че няма да имате сили да я осъществите. Съвсем скоро ще ѝ намерите място.

Риби
Този четвъртък ви очаква много работа. От сега си направете график и въведете аларми, за да не пропуснете нищо важно. Реклама

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети