Дневен хороскоп за 29 ноември

DenNews.bg
29.11.2017
размер на текста:

Овен

Тази сряда очаквайте добра новина, свързана с ваш роднина. Събитието може да промени много аспекти в отношенията ви с роднините.

Телец

Красотата е важна, но не е всичко. Не се подлъгвайте по нечий външен вид. Това може да ви направи уязвими.

Близнаци

През този ден обърнете внимание на здравето си. Ако нещо ви притеснява потърсете мнението на специалист за ваше успокоение.

Рак

Давате разнопосочни сигнали и това може да доведе до объркване в близкото ви обкръжение. Опитайте се да разясните ситуацията поне за най-приближените ви.

Лъв

Тази сряда може да разберете, че сте направили грешка. Случилото се съвсем не е толкова фатално, за да се обвинявате така жестоко.

Дева

Тази сряда е много важно да се oпитате да влезете в нечия роля. Това ще допринесе значително за положителното развитие на отношенията ви с даден човек. 

Везни

Тази сряда ще трябва да сте душата на компанията. Приятелите ви имат нужда от това някой да ги сплоти и тази чест ще се падне на вас.

Скорпион

Тази сряда ще е добре да сте находчиви. Явява се интересен шанс, който е добре да уловите, като бъдете по-гъвкави. 

Стрелец

Тази сряда може да си спомните стара идея. Времето ѝ не е отминало. Направете така, че да я съживите и нагодите към новите условия.

Козирог

Тази сряда от вас ще се иска нещо, на пръв поглед, непосилно. Не бързайте да отказвате, обаче, защото скоро обстоятелствата ще се подредят така, че да можете да помогнете. 

Водолей

Бъдещето ще покаже до колко сте били прави, но ако резултатите все още се бавят значи може не сте на прав път. Помислете добре.

Риби

През този ден се опитайте, преди всичко, да сте спокойни. Не се захващайте с нищо ново, но бъдете точни в рутинната си дейност.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети