Жена уби мъж със стъклена бутилка

DenNews.bg
27.11.2017
размер на текста:

 48-годишен мъж е бил убит със стъклена бутилка от 38-годишна жена в жилището му в Плевен. Извършителката е задържана и са й повдигнати обвинения.
В събота в 12.45 ч. в Първо РПУ в Плевен е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние в апартамент на ул. "Неофит Рилски", съобщиха от Областната дирекция на МВР.
На място е изпратен автопатрул и служители на "Спешно отделение" при УМБАЛ "Д-р Георги Странски" - Плевен, които само констатирали смъртта на 48-годишния плевенчанин.
При последвалите действия на криминалистите е разкрит извършителят - 38-годишна жена с постоянна адресна регистрация в село Бръшляница. Между нея и мъжа е избухнал скандал, по време на който тя го е нападнала и убила със стъклена бутилка.
Жената е задържана и обвинена в умишлено убийство. С постановление на наблюдаващ прокурор, тя ще остане в ареста за 72 часа до довеждането и пред съда за вземане на постоянна мярка.
Под ръководството на прокуратурата действията по разследването продължават – извършват се огледи, разпити на свидетели, назначават се съответните експертизи. Стъклената бутилка е иззета като веществено доказателство.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети