Димчо Зарев от Марек Юнион-Ивкони избран за най-добър в Перник

DenNews.bg
25.11.2017
размер на текста:

Сливнишки герой взе купата на областния управител на състоялия се в Перник волейболен турнир за прекадети от регион Струма. В надпреварата, която е под надслов "Това е моята игра" премериха сили отборате на Миньор, Сливнишки герой, "Пирин" (Рз) и Марек Юнион-Ивкони. За най-полезен играч бе обявен Димчо Зарев от Марек, най-добър нападател стана Спас Стойчев от Пирин, приза за най-добър либеро грабна Кристиян Андреев от Миньор, а за най-техничен и атрактивен играч бе обявен Ерик Стоев от Сливнишки герой.
Състезанието премина под егидата на областните управители от Югозападния район - Перник, Благоевград, Кюстендил и София област. Специални гости на турнира бяха областният управител на Благоевград Бисер Михайлов, Борислав Кьосев - вицепрезидент и член на управителния съвет на Националната федерация по волейбол, Евгени Иванов - директор на Националната волейболна лига, Мартин Стоев - дългогодишен национален състезател и бивш треньор на националния отбор, Петър Драгиев - старши треньор на Миньор.
Догодина домакин на турнира ще бъде Благоевградска област, след което на ротационен принцип състезанието ще продължи в областите Кюстендил и София - област.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети