Дневен хороскоп за 24 ноември

23.11.2017
размер на текста:

Овен
Този петък е добре да не предприемате активни действия, в която и да било насока в живота ви. Късметът може да ви се усмихне, но не е много сигурно.

Телец
Обстоятелствата ще ви наложат да поемете отговорности, които съвсем не са ваша работа. В известен смисъл сега ще сте задължени, така че нямате друг ход.

Близнаци
Днес може да ви обземе меланхолия по забравени мечти. Може би сега им е дошло времето да се реализират.

Рак
През този ден ще изпълните със светлина нечий ден. Това е задачата ви днес и тя ще е направо безценна.

Лъв
Днес съществува опасност да бъдете въвлечени в опасни дела. Пазете от всякакви заговори и интриги, и не си помисляйте да се включвате.

Дева
Денят е добър за това да направите първи стъпки, свързани с реализирането на ваше силно желание, свързано с пътуване в чужбина.

Везни
Днес ще бъдете напълно свободни в действията си. Може да си позволите някои глезотии, ако се сетите какво точно ви се иска.

Скорпион
През този ден най-печелившото ви поведение ще бъде това на изчакването. Не правете нищо, което не се изисква от вас. Излишната активност може да ви навреди.

Стрелец
През този ден най-добре ще бъде да се оттеглите в света на фантазиите си, но не го смесвайте с реалния. Пазете се от емоциите си и най-добре ги оставете за себе си.

Козирог
Денят ще е успешен за онези от вас, на които предстоят преговори с чуждестранни партньори. Мечтите ви от този ден имат голям шанс да станат реалност.

Водолей
През този ден не бъдете настъпателни. Времето е добро за планиране и изграждането на нови идеи. Не пропускайте да ги запишете.

Риби
Очаква ви благоприятен ден, в който ще имате всичко, от което имате нужда. Умереността ще допринесе за това да се насладите на постиженията си.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети