Три фирми с мерак да строят част от канализацията на жк „Бистрица“

DenNews.bg
20.11.2017
размер на текста:

Три фирми участват в поръчката за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности по проект за изграждане на част от канализацията на жк „Бистрица“- "Главен канализационен клон 1 и прилежащата му мрежа“.
Комисия с председател зам.-кметът Крум Милев отвори на открито заседание днес документите на участниците в поръчката, чиято прогнозна стойност е 1 132 728,5 без ДДС.
Както е известно, кметът на Дупница Методи Чимев, със съдействието на народния представител Ивайло Константинов, договори безвъзмездно финансиране от ПУДООС за най-големия жилищен квартал, където предстои пълно обновяване на надземната и подземната инфраструктура.
"Галчев Инженеринг" ЕООД, "Руен Холдинг" АД и ДЗЗД "Бистрица-Строй" са участниците в поръчката. След като приключи работата по документацията, комисията по избор ще обяви дата, на която да бъдат отворени ценовите оферти.
В процес на обявяване е и поръчка за изпълнител на подмяната и на другите канализационни клонове в квартала, като то е с подусловие, ако бъде осигурено отново безвъзмездно финансиране. Както е известно, Община Дупница е входирала искане за допълнителни средства за тази дейност.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети