Габриела Попова от Марек 76 отсрами Дупница на Млад Олимпиец

DenNews.bg
30.10.2017
размер на текста:

Габриела Попова от отбора на Марек 76 се нареди сред най-добрите на турнира Млад Олимпиец във възрастова група до 15 години. 12-годишната дупничанка стартира успешно новия сезон по тенис на маса, участвайки заедно със съотборниците си Валери Петров и Владислав Владимиров. В този турнир участие взеха над 120 състезатели.
Допускайки само една загуба в групите Габриела Попова успя да се класира сред 16-те най-добри на турнира. За влизане в осмицата губейки с 0:2 гейма и резултат 0:5, успя да обърне срещата в своя полза и се наложи над представителката на Златица Ст. Величкова с 3:2 гейма. Така тя си осигури участие във финалния кръг, който ще се проведе в началото на следващата година. Останалите състезатели от Дупница не можаха да съберат достатъчно победи в групите, за да продължат в основната схема. Така Попова стана единствената представителка на Дупница в първата осмица.
След две седмици предстои участие на по-големите състезатели на клуба, отново в Пловдив. Целта на Марек 76 е да да има финалисти във всички възрастови групи, подчерта треньорът Иван Иванов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети