Дневен хороскоп за 22 октомври

DenNews.bg
22.10.2017
размер на текста:

 Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец използвайте деня за сдобряване и хармонизиране на отношения с хора от семейството ви или от приятелския ви кръг. Може да отидете някъде по неприятен повод или да приключите неприятен, но неотложен ангажимент. Не оставяйте за утре разрешаването на неприятностите си. Компромисите направени днес ще вис пестят време и енергия за утрешния ден.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог хубавите новини или събития ще дойдат чрез дете или млад човек около вас. Възможна е новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.
Мъжете от тези три зодиакални знака ще имат сложен ден: предстоят ви твърде много емоции и малко неща, които ще може да контролирате.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще ви се наложи да направите равносметка на действията си досега. Съдбата определено ви притиска да направите една промяна, към която вие гледате със страх или нежелание.
Ще имате контакти с приятели от далеч, но на този етап те няма да ви донесат нищо градивно или позитивно.
Жените от тези три знака ще трябва да вземат едно окончателно решение или да получават такова.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви се наложи да направите някакви разходи за дома си: покупки, плащане на битови сметки, малък ремонт и други. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. Ако имате някаква цел - ще я постигнете. Може да очаквате новина от далеч, която да ви зарадва. Ако възникне здравословен проблем днес бързо ще оздравеете или лечението ви ще бъде бързо и успешно.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети