Българин е арестуван в САЩ за убийство на жена

DenNews.bg
16.10.2017
размер на текста:

Българин, който живее в Денвър, Колорадо, е арестуван по подозрение за убийството на млада жена, чието тяло е било открито близо до магистрала.
37-годишният Михаил Петров остава в ареста, след като съдът е определил гаранция от половин милион долара, съобщи българското издание в САЩ BG VOICE.
Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс каунти. Свидетели посочили при обаждане до телефон 911, че по трупа имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете.
Жената имала дълго криминално минало, предимно за наркотици, и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва.
Обстоятелствата около смъртта й, както и подробности за обвиненията срещу Петров за сега остават в тайна, тъй като документите по делото са запечатани от съда.
Петров също има дълго криминално досие - арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, грабеж, обир и побой. Той е лежал и в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни тази година. Присъдите му са за измама, кражба и обир с взлом.
Петров е бил арестуван по обяд в петък, 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинения - убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт.
Властите продължават да търсят повече информация за случая. Източник: dir.bg

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети