Марек 76 започна сезона с успех на Стоичков

DenNews.bg
01.10.2017
размер на текста:

Дупнишкият отбор по тенис на маса "Марек 76" стартира сезона в турнира „Млад Олимпиец“ с участие на най-младия състезател на клуба Симеон Стоичков. Надпреварата се проведе в Момчилград и бе за деца до 12 години. В групите Симеон завърши втори и това му осигури класиране в първите 32-ма на турнира. За влизане сред шестнадесетте най-добри дупничанинът спечели своята среща с 3:0, което му осигури правото на участие във втория кръг на "Млад Олимпиец". Този турнир ще се проведе в началото на следващата година.
"Това е едно добро начало за нашия клуб, който както миналата, така и тази година има състезатели във всички възрастови групи (12, 15, 18, 21 години), както и два мъжки отбора. Много се радвам за това класиране на нашето момче, което скоро навърши 9 години. За него това е първо участие на състезание и с класирането, което направи за една година тренировки няма как да не съм доволен. Все пак му остават още няколко години да играе в тази възрастова група“, коментира треньорът Иван Иванов.
Този месец предстоят състезания за деца във възрастова група до 15 години, където ще вземе участие и миналогодишната финалистка в турнира Габриела Попова, която бе и единствената представителка на Дупница на финалите. „Благодаря на хората, които помагат на клуба, както и на родителите за доверието", завърши треньорът Иван Иванов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети