Дневен хороскоп за 9 януари

DenNews.bg
09.01.2017
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който може да дадете воля на желанията си, но и на действия си. Правете нещата с размах. Ще може да насочите събитията в личния ви живот в желаната от вас посока.

Телец

Денят ще е сложен в емоционален план, което може да се отрази на качеството на общуване с околните. Възможно е да изникне и финансов проблем, но ще се справите бързо с разрешаването му.

Близнаци

През този ден ви предстои превземането на нови върхове. За целта трябва да признаете някои от грешките си и това, че имате нужда от усъвършенстване.

Рак

Днес може да получите изкушаващо предложение за смяна на дейността. Възможността за промяна ще е сериозна и обещаваща, така че не му мислете много.

Лъв

Не изяснявайте отношенията си с половинката точно сега. Резултатът няма да е положителен и може да доведе до възникването на сериозни разногласия.

Дева

Днес от вас ще се изисква максимална мобилизация на работното място. Може да ви се струва, че колкото и усилия да влагате нещата не се получават по желания начин. Резултати ще има, но те няма да се видят веднага.

Везни

През този ден късметът ще е на ваша страна, но това не означава, че вие не трябва да ѝ помогнете малко. Най-важното правило, което трябва да спазвате сега е да се опитате да гледате на ситуацията реалистично.

Скорпион

Денят е подходящ за подобряването на личните ви отношения. Съвсем малко усилия ще са ви необходими, за да може връзката ви да бъде красива и хармонична. Има голям шанс това, което искате да получите ще се случи точно по начина, по който сте си мечтали.

Стрелец

Този понеделник ще е натоварен в служебно отношение. Съвсем малко усилие ще ви е необходимо, за да влезете в ритъм. Най-трудно ще ви е да повярвате в това.

Козирог

Днес може да заминете в командировка. Пътуването ще е успешно, не се съгласявайте на по-малко от това, което искате.

Водолей

Само малко е нужно, за да имате този, когото желаете. Ако сте в нова връзка, обаче, рискувате така да заплените човека, че ако нямате по-сериозни намерения, ще ви е трудно да го откъснете от себе си

Риби

Понеделник ще бъде прекалено тежък и сложен ден за вас. Най-добре от сега предупредете, че може да закъснеете или да отсъствате от работа.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети