Дневен хороскоп за 26 януари

DenNews.bg
26.01.2017
размер на текста:

Овен

През този ден настроението ви няма да е на ниво. Рискувате да се отпуснете дълбоко в меланхолия. За да го предотвратите търсете компанията на по-оптимистичните от приятелите ви.

Телец

Денят е добър за откриване на сродната ви душа за онези от вас, които се чувстват самотни. Ще може да постигнете много на любовния фронт без това да ви коства особени усилия. После, обаче, ще трябва да наваксвате с работата в офиса.

Близнаци

Днес ще е трудно да се комуникира с вас или по-скоро на близките ви ще им е трудно да разберат от какво точно имате нужда. Може би не е добре да ги товарите с вашите очаквания, особено когато самите вие не сте наясно с тях.

Рак

От вас ще се изискват саможертви и е добре да ги направите. Просто обстоятелствата ще са такива, че няма да имате полезен ход. За да намалите загубите помислете от какво може да се откажете доброволно.

Лъв

Днес ще трябва изслушате много критики относно дейността ви. Ако пазите скрити козове, стиснете зъби и изтърпете коментарите на конкуренцията. В никакъв случай, обаче, не се отклонявайте от пътя си.

Дева

Днес ще бъдете обзети от най-различни емоции и страсти, на които ще е трудно да устоите. Този път, обаче, е добре да им устоите, тъй като реализирането им няма да ви се отрази добре. Малко въздържание ще ви е полезно.

Везни

Денят ще ви зарадва с новина за ваши близки. Възможно е да изпитате чувство близко до завистта. Не се обвинявайте. Това е напълно нормално, просто не му давайте воля, а се опитайте да се зарадвате истински.

Скорпион

Днес ще бъде един от онези дни, в които умът ви ще е в пълен синхорн с емоциите. Бихте могли да използвате градивно тази хармония за връзката ви. Бъдете напълно искрени, днес ще бъдете разбрани правилно.

Стрелец

Днес много ще ви се иска да сте искрени с другите, но може би е по-добре да изчакате друг ден за споделяне. Освен ако не искате да си навлечете въпроси за решаване. Щадете чувствата на другите и бъдете толерантни.

Козирог

Денят е подходящ за закупуването на предмети на изкуството. Ще ви върви и във финансовите операции. Бъдете хладнокръвни и ще постигнете много, а резултатът ще се запази дълго време.

Водолей

Днес е добре да премисляте всяка своя дума. Не се залавяйте с изясняването на отношения с когото и да било. Ще бъдете изпълнени с прекалено много емоции, които ще ви пречат да разсъждавате трезво.

Риби

Днес се въздържайте от взимането на решения или по-сериозни стъпки. Изберете наблюдателността и пасивността пред активното участие. Все пак ще е добре да запишете това, което ви хрумне.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети