Дневен хороскоп за 25 януари

DenNews.bg
25.01.2017
размер на текста:

Овен

Очаква ви една мързелива сряда, в която нищо няма да е в състояние да ви свали на земята. Бъдете готови за някои трудно в преговори с чужденци. Студентите ще трябва да наблегнат повече на ученето.

Телец

Днес някои рамки ще ви се сторят прекалено тесни. Може да се опитате да излезете от тях по нормалния начин, но това едва ли ще ви се отдаде. В противен случай ще трябва да разрушите някои връзки.

Близнаци

Днес на повърхността ще изплуват много от чувствата, които до момента сте се опитали да потиснете у себе си. За да не уплашите околните намерете възможно най-творческия начин за изразяване.

Рак

Очаква ви поредният успешен ден. Ще получите сериозни придобивки, свързани с дома. Най-много късмет ще имат онези от вас, които се занимават с творчески професии. Възможно е сключването на изгоден договор.

Лъв

Днес някой ще се опита да ви привлече на своя страна, като непрекъснато изтъква положителните ви качества. Не се подавайте на ласкателства и запазете достойнство. Не това е човекът, който ще ви оценява. Игнорирайте го.

Дева

Денят ще ви подари чудесата на добре развитата фантазия. Не се колебайте да използвате идеите си, както сметнете за добре. Те ще са ви полезни във всички сфери и ще ви служат ефективно.

Везни

Днес дори и не си помисляйте да използвате сила за постигането на целите ви. Ако си позволите нечестни методи победата ви ще е кратка. Освен това може да ви донесе сериозни негативи в бъдеще.

Скорпион

Днес очаквайте промени на работното място. Стечението на обстоятелствата няма да зависи от постъпките и желанията ви. Остава ви да се примирите и да намерите най-доброто място за себе си.

Стрелец

Ако днес ви се предостави възможност да пътувате – не се колебайте и за миг. Освен, че ще разнообразите ежедневието си, пътешествието ще спомогне за това да разширите кръгозора си и начина си на мислене.

Козирог

Положителните събития от деня ще са повече от другите, така че обърнете повече внимание на тях. По-лесно е да се мрънка, но в случая наистина няма да имате право да се оплаквате. Помнете, че времето лекува всичко.

Водолей

Денят предполага да положите повече внимание за вашата сигурност, особено ако ходите по софийските улици. Не правете компромиси с удобството и стабилността на обувките и внимавайте за ледени висулки.

Риби


Тази сряда ще ви подари интересни запознанства. Проявете любопитство и давайте всички въпроси, които ви хрумнат без да се притеснявате. Най-вече, обаче, бъдете предпазливи.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети