Дневен хороскоп за 22 януари

DenNews.bg
22.01.2017
размер на текста:

Овен

Тази неделя бъдете себе си, каквото и да ви струва това. Ако все пак цената ви се стори прекалено висока, единственият начин да избегнете плащането е да направите промяната у себе си.  

Телец

Днес нищо няма да може да се изправи срещу устрема и желанията ви. В личния живот ви очакват изненади, които в първия момент може да ви уплашат. Вие обаче сте достатъчно пораснали и няма да се подадете на първоначалната паника.

Близнаци

Днес ще бъдете ненадминат специалист по постигане на невъзможното. Това е страхотно, но внимавайте, защото някой може да се опита да злоупотреби с тази ви способност и да ви натоварят с отговорности, които не са част от задълженията ви.

Рак

Днес обичайните занимания и работа няма да ви донесат особена радост, но ако ги приемете като възможност да докажете възможностите си, в края на деня е възможно дори да се почувствате горди със себе си.

Лъв

Ако днес не се заемете много спешно с всички отлагани въпроси, рискувате да си докарате цяла планина от домашна работа, която ще трябва да довършвате през работната седмица. Нещата не са толкова трагични, ще го разберете веднага щом се заловите за работа.

Дева

Днес ще можете да си позволите да говорите да се държите по-лежерно и дори да се шегувате по време на някой по-сериозен разговор. Животът е прекалено сериозен и сега на вас се пада честта да го направите по-цветен. Околните ще са ви благодарни.

Везни

В този ден, в който ще изпитвате смесени чувства към половинката ви. Може би не ви е омръзнала чак толкова много, а просто имате нужда от почивка. Ако обстоятелствата, които не ви устройват наистина са прекалено много бъдете напълно откровени относно желанията ви.

Скорпион

Днес най-добре за вас е да си сложите спирачки. Вярата и надеждата са хубаво нещо, но трябва да отговарят на реалността. Не пропускайте да се обадите на родителите си, особено ако сте ги чували отдавна. Не им отказвайте помощ.

Стрелец

Днес не пропускайте закуската. Опитайте се да подобрите начина си на хранене и на живот. Това, че е зима не означава, че не трябва да полагате усилия да бъдете във форма. Наложете си да консумирате поне веднъж на ден салати от пресни зеленчуци.

Козирог

Днес ще сте изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм. Не позволявайте на никого да потисне тези чувства и ще можете да направите адски много. Всичко, което успеете да направите ще има голям успех.

Водолей

Ако днес не се вземете в ръце, а се оставите на течението има голяма вероятност изпуснете много добър шанс. Съдбата не толерира нерешителните хора. Помислете, че вероятните загуби от риска ще са много по-малки, в сравнение с това да останете на същото ниво.

Риби

Тази неделя е много вероятно някой да прояви неуважение към вас и това да ви разстрои. Ако не можете да се прим


© Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети