Чимев връчи подаръците на първото за тази година бебе на Дупница- Александра

DenNews.bg
11.01.2017
размер на текста:

 Първото за тази година бебе на Дупница получи по традиция своите дарове от кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев.

На щастливия татко на малката Александра се падна честта да получи лично в кметския кабинет официално Удостоверението за раждане и грамота, придружени с един куп подаръци. Той изрази съжаление, че заради лошото време няма как малката Александра да присъства при поднасянето на подаръците.

 "Ако не беше толкова студено времето, щеше тук да бъде и бебето. Но си е вкъщи при мама бате Велко, който е шестокласник и не се отделя от сестричката си", обясни с усмивка таткото Стефан Клисарски. Той е учител в Минния техникум в Бобов дол и участва активно в доброволческия отряд в Дупница, който действа при всякакви екстремни нужди. "Пожелавам ви малката принцеса да ви радва много, да ви носи само усмивки и щастие. Нека да расте горда дупничанка и да пази християнските традиции и дух, в които съм убеден, че ще й предадете", обърна се към Клисарски кметът на Дупница инж.Чимев.

Пухени завивки, столче за хранене и всякакви други все полезни и за бебето, и за близките, които ще го обгрижват, са сред подаръците за малката Александра. Тя проплака на 3 януари в общинската болница в Дупница.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети