Пенсионерите от община Бобов дол и село Таваличево останаха без пенсии заради лошото време

DenNews.bg
10.01.2017
размер на текста:

Пенсионерите в община Бобов дол останаха без пенсии заради усложнената зимна обстановка. Проблем с изплащането на пенсии има и при възрастните хора от село Таваличево, което попада в територията на община Кюстендил. От „Български пощи“ ЕАД информират в прессъобщение до медиите, че е създадена организация за изплащане на пенсиите за месец януари 2017 година.
По график се изплащат пенсии във всички областни градове на страната. Нормално протича процесът в областите: София, Благоевград, Габрово, Варна, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище и Хасково.
Във връзка с усложнената метеорологична обстановка в страната, закъснява изплащането на пенсии в региона на Свищов и Павликени, в няколко врачански, монтански, пловдивски и разградски села. Нарушен ще бъде графикът и в някои райони около Бургас и Ямбол.
.„Български пощи“ ЕАД има готовност да възстанови работния процес по изплащане на пенсии в областите Добрич, Шумен и Силистра веднага щом метеорологичните условия позволят това.
В населените места, където има забавяния при изплащането на пенсии, са уведомени кметовете и пенсионерите.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети