След 3 месеца на сълзи, скандали и сеир несебърският "паяк" си тръгва от Дупница

DenNews.bg
29.09.2016
размер на текста:

 До края на седмицата приключва работата на "паяка" на територията на Дупница, тъй като договорът бе за 3 месеца. Както е известно, автомобилът за репатриране бе нает за 3 месеца пробно от специализирана фирма град Несебър, припомнят от общината.

Така след 3 месеца на пролени сълзи и молби и скандали от сгафили шофьори, превърналата се в истинска атракция репатрираща машина ще отпътува за морския град. Всяко качване на автомобил от паяка се превръщаше в сеир и дупничани се струпваха на групички, за да го гледат и коментират.

От понеделник с организацията по санкционирането на неправилното паркиране по главните улици и в района на централна градска част, и най-вече в района на пазара, се заема РУП-Дупница. До днешна дата - 29-и септември има постъпили две жалби - едната оспорва "неправилно репатриране" на автомобил, а другата е за "нанесена щета" по автомобила. След като бъдат обсъдени резултатите от дейността на "паяка" ще бъде взето и решението дали да се пристъпи към закупуване на такъв специализиран автомобил, информираха от Пресцентъра на общината.

Благодарствено писмо от група таксиметрови шофьори пък бе изпратено до кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев, с което се изказва задоволство от работата на "паяка". Припомняме, че репатрирането на автомобили, неправилно паркирали се извършва само и единствено с решение на представител от РУП-Дупница, уточняват още от общинска администрация

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети