Допълнителни полицейски наряди подпомагат трафика по автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“

DenNews.bg
05.08.2016
размер на текста:

 Допълнителни полицейски наряди подпомагат трафика по автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“
Организацията е в сила до 18 септември т.г. Целта е служителите да могат да реагират на място при възникване на пътно-транспортни произшествия или при затруднения на движението
С разпореждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов са въведени незабавни мерки за обезпечаване на безопасността на движението по автомагистралите „Тракия“ и „Хемус“.
Организацията е в сила до 18 септември т.г. В този период, в петъчните дни /в посока Бургас и Варна/ и в неделните дни /в посока София/ допълнителни полицейски наряди за контрол на движението от СДВР и ОДМВР ще подпомагат трафика по обслужваните пътни участъци от двете магистрали. При необходимост ще се включват и служители от състава на „Охранителна полиция“ - ГДНП. Целта е, освен осъществяването на контрол на въведените ограничения, служителите да могат да реагират на място при възникване на пътно-транспортни произшествия или при затруднения на движението. Действията се осъществяват в координация с представители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, както и с центровете за спешна медицинска помощ.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети