Рапърът Крис Браун отново с белезници, заплашил с пистолет миска

DenNews.bg
31.08.2016
размер на текста:

Американският рапър Крис Браун отново е арестуван. Този път по сигнал на спешния телефон 911, подаден от жена, която обяснила, че Браун я заплашва с пистолет.
Рапърът беше арестуван след целодневна обсада на дома му в Лос Анджелис. Къщата е била обискирана.
Браун и преди е имал проблеми със закона заради побоища и нападения, включително и над бившата си приятелка поп певицата Риана.
Поредната жертва на избухливия му нрав е кралицата на крастотата, регионалната Мис Калифорния Бейли Къран. Пред „Лос Анджелис Таймс“ тя обяснява, че Браун насочил оръжие към лицето ѝ, след като тя се възхищавала на бижу на негов приятел.
Момичето разказва, че тя и нейна приятелка били в дома на Браун в понеделник вечерта. Бейли Къран се възхитила от диамантената огърлица на човек, който се фукал с нея, когато мъжът се ядосал и ѝ казал да се отдръпне. Тя казва, че това е моментът, в който Крис Браун извадил пистолет, насочил го към лицето ѝ и ѝ казал да се маха.
„Ако някой насочи пистолет към главата ти, какво ще направиш? Обаждаш се в полицията“, споделя Бейли Къран в профила си в „Инстаграм“.
След като полицаите пристигнали пред имението на Крис Браун, те не били пуснати да влязат и трябвало да чакат съдия, който да одобри заповед за обиск, преди да отидат да търсят оръжието.
Самият Крис Браун се появил едва, след като дошъл адвокатът му.
Докато полицията чакала заповедта пред дома на рапъра, той публикувал няколко клипа онлайн, в които обвинява полицията в тормоз. Източник: vesti.bg

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети