Най-търсени са седмичните винетки, 97 000 са продадени само за последните 7 дни на юли

DenNews.bg
02.08.2016
размер на текста:

 За последната седмица най-търсеният стикер от шофьорите на леки автомобили е седмичният. В последната седмица на юли са продадени над 97 хил. седмични винетки за леки автомобили. Това сочи справка на АПИ, представена на официалната страница на агенцията. Средномесечното потребление на винетни стикери е около 40 000 бр., сочи статистиката за летните месеци - юни, юли и август през 2015 г., както и около 37 000 за същия период на 2014 г.

В петък - 5 август, както е по график, АПИ ще предостави на дистрибуторската мрежа допълнителни още 10 000 бр. месечни винетки за леки автомобили, 200 000 бр. седмични за леки автомобили и 200 000 бр. дневни стикери за камиони.

Ако е имало бензиностанция, в която в конкретния момент са липсвали месечни стикери то вероятно, не е подадена своевременно заявка за доставка. АПИ държи да уточни, че при подаването на навременна заявка, тя се изпълнява в максимално кратък срок. Обектите нямат ограничения за изпращане на заявки, такива могат да се подават всеки ден.

По-голяма част от крайните пунктове за дистрибуция оперират коректно с наличните и необходими количества стикери за търговски обекти и изпращат своевременно своите заявки, така, че да ограничат вероятността от изчерпване на необходимите стикери.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети