Стачка в Гърция отмени движението на някои международни влакове

DenNews.bg
09.07.2016
размер на текста:

 Във връзка с обявената стачка в Гърция, временно се променя организацията на движение на международните влакове, пътуващи между България и Гърция,  информират от БДЖ.

По тази причина малко след полунощ вчера не пътуваха влаковете от София за Солун и от Солун за София. В неделя (10-и юли) няма да пътуват следните влакове:

Международният бърз влак № 1461, който се движи по маршрута София – Солун и е с час на заминаване 23:55 ч. от гара София;
Международният бърз влак № 1460, който се движи по маршрута Солун – София и е с час на заминаване 23:10 ч. от гара Солун.
Международните бързи влакове № 360 и № 361, които пътуват през деня между България и Гърция, ще се движат само между София и Кулата.

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще възстановява сумите на всички пътници, закупили предварително билети за пътуване с отменените влакове за Гърция.

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети