В Марек доволни, но не биха отказали нови попълнения

DenNews.bg
28.07.2016
размер на текста:

Старши треньорът на Марек Борис Кръстев остана доволен от контролната среща със Септември (Сим) (0:0), но призна, че има нужда от нови попълнения, за да вдигне нивото на отбора. В двубоя 45 минути изигра и нападателят Еньо Кръстовчев, който е приветстван от Кръстев. „В първите минути тотално ни надиграха, но след това изравнихме играта. С включването на Еньо Кръстовчев се видя, че имаме разнообразие и ако е пълноценен доста ще ни помогне. Пожелавам му да бъде здрав, за да може отборът да придобие друг облик във фаза атака“, бе коментарът на Кръстев след мача.
„Имам забележки към първото полувреме, лесно губехме топката. На моменти давахме инициативата на противника. През второто полувреме, с изключение на едно положение за Септември, всичко останало опасно беше пред тяхната врата. Беше добра проверка срещу добър отбор“, допълни треньорът на Марек.
„Имаме нужда от един или двама нови футболисти, с които бихме изглеждали по съвсем друг начин. Ще бъдем по-стабилни, а и ще имаме и други опции и варианти на игра. В същото време обаче искаме да налагаме наши момчета и не случайно сме ги оставили тези момчета в отбора. Това, че не са ни поставили някакви цели не означава, че не искаме да сме конкурентноспособни. Димитър Чечев е с разтежение, чакаме го да се възстанови. И той е опция в атака. Имаме и други варианти. Тази седмица започва „А“ група, а другата стартира „Б“ група. Ако някой състезател отпадне от тези отбори и би вдигнал нивото на нашия тим, ще го привлечем“, каза още Кръстев.
Колкото до очакванията му за предстоящия сезон в Югозападната „В“ група наставникът на дупничани заяви: „Първенството със сигурност няма да бъде като миналогодишното, когато ЦСКА се бе откъснал в класирането. Убеден съм, че ще има поне 5-6 отбора, които ще вървят в близка дистанция и ще бъде интересно. Включвам и нашия отбор в тази група. Надявам се, че ще можем да затрудняваме всеки противник и ще търсим максимума и на „Бончук“ и като гост“.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети