Ремонт на водопровод ограничава движението при Владая

DenNews.bg
21.07.2016
размер на текста:

От днес движението по път I-1 (Е-79) София - Перник в района на Владая, ще се осъществява двупосочно в една лента поради ремонтни дейности по захранващия водопровод на с. Владая, които ще бъдат извършени от „Софийска вода“ АД. Временната организация на движението е в сила 20 дни, до 9 август 2016 г.

 

Стесненият участък е 172 метра. Той ще бъде означен с необходимите пътни знаци и бализи. Скоростта на движение в района ще бъде ограничена на 30 км/ч.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената вертикална сигнализация и ограничението на скоростта.

АПИ напомня на шофьорите, че алтернативен маршрут на ремонтирания участък е АМ „Люлин“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети