Дупничанинът Георги Иванчев е първият задържан за стрелбата срещу Митьо Очите

DenNews.bg
09.06.2016
размер на текста:

 Процесуално –следствени действия са започнали в ОДМВР-Бургас спрямо дупничанина Георги Иванчев и Божидар Кузманов, който се смята за тартор на групата, провела наказателната акция в курорта Слънчев бряг срещу подземния бос   Митьо Очите,информираха от Пресцентъра на МВР. Днес следобед двамата са доведени в сградата на областната дирекция. Те били придружени от адвокат. Мъжете, заедно с още шестима, бяха обявени за издирване от полицията във връзка с извършеното престъпление на територията на к.к. Слънчев бряг.

Дупничанинът Георги Иванчев през 2014 г. влезе в криминалните новини за нападение над полицаи в Слънчев бряг.
Тогава той само с един удар повали трима цивилни ченгета заради жена.

На 28 август около 06,00 ч. сутринта той се прибирал с гаджето си и още едно момиче, когато трима пияни мъже започнали да подтикват на дамите, а единият дори хванал едната за задните части.
За жестокото нападение преди две години той застана пред съда, за чието освобождаване от ареста съдия Захарин Захариев му поиска 30 хиляди лева парична гаранция. Тогава защитата му пое топадвокатът на България – Марин Марковски.


Работата с двамата задържани продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по случая.
По-рано днес МВР разпространи снимките на издирваните за стрелбата в Слънчев бряг и помоли за съдействие при гарантирана анонимност.

ВИЖТЕ ТУК  ВСИЧКИ, ОБЯВЕНИ ЗА ИЗДИРВАНЕ ОТ МВР

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети