83-годишна баба смля с бастуна си един от тримата си нападатели

DenNews.bg
08.06.2016
размер на текста:

 Задържани са трима мъже, опитали да измамят и ограбят възрастна жена от село Павел
Два сигнала за кражби на територията на селото са регистрирани от началото на годината, извършителите им са установени и задържани
Минути са били необходими на служителите от полицейското управление в Полски Тръмбеш да задържат трима мъже от село Раданово, опитали да измамят и ограбят възрастна жена. Вчера преди обяд двама от тях влезли в дома на 83-годишна жителка на село Павел. Те й обяснили, че синът й е паднал на улицата и е откаран в болница и ги е изпратил да им даде парите, с които разполага. Възрастната жена им отговорила, че не разполага с пари и ценности. Единият от неканените гости я нападнал, но тя го ударила с бастуна си и започнала да вика за помощ. Това изплашило мъжете и те избягали от дома й.
След като съсед подал сигнал в полицията, незабавно били проведени заградителни действия в района. Полицейските служители бързо влезли в следите на извършителите и задържали за 24 часа Р. Й. /20 г./, В. С. /31 г./ и 22-годишният Ю.Н., всички от с. Раданово. Мъжете са известни на полицията и са осъждани. Работата по изясняване на престъпната им дейност продължава. По случая е започнато досъдебно производство.
От началото на годината до днес на територията на селото са регистрирани две кражби, показва полицейската статистика. Извършителите и на двете на престъпления са установени и задържани.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети