Седем души са арестувани в Слънчев бряг

DenNews.bg
28.06.2016
размер на текста:

Седем души са арестувани в Слънчев бряг по време на възстановка на стрелбата пред заведението „4you”, където бе убит охранител, а Димитър Желязков - Митьо Очите - тежко ранен.
Божидар Кузнанов – Божо Кравата и още шестима души са се оказали с белезници, въпреки че са извикани да участват в частична възстановка на инцидента от 8 юни, съобщава Дарик.
Акцията е била абсолютно изненадваща и е станала в присъствието на адвокатите им.
Пет екипа на полицията са се включили в следствения експеримент днес по обед в курортния комплекс, чиято основната цел беше да бъдат пресъздадени действията на участниците от групата на Божидар Кузманов.

Тази нощ Митьо Очите, който вече 20 дни се намира в изключително тежко състояние в МБАЛ-Бургас, е бил транспортиран с линейка към друга болница. Той е преместен по желание на негови близки. Според непотвърдена официално информация Очите се нуждае и от специализирана урологична помощ.

Полицията обаче забрани на здравното заведение да предоставя каквато и да е било информация за здравословното състояние на Желязков. Не се знае коя болница е приела за лечение Димитър Желязков. Източник: news.bg

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети