Приемни семейства и деца на соцално слаби от Дупница получиха полезни подаръци

DenNews.bg
02.06.2016
размер на текста:

Приемни семейства и деца от социално слаби семейства от Дупница получиха подаръци по случай Деня на детето -1 юни от дамите от Жени ГЕРБ. Инициатор на поредната дарителска кампания е координаторът на структурата Радослава Чеканска.
15 малчугани, на възраст от 2 месеца до 8 годинки, получиха различни подаръци за детския празник. На бебетата и на най-малките деца бяха осигурени неща, които са от първа необходимост за отглеждането им и грижата за тях. Дамите от ГЕРБ - Дупница бяха осигурили бебешки столчета за хранене, детска люлка-шезлонг, креватче, проходилка, кошарка, ванички за къпане и различни дрешки.
По-големите деца също бяха зарадвани с подаръци за празника им. На тях бяха подарени скейборди, комплекти маса и столче за учене, дрехи и обувки.
"Благодарим ви за поредния жест на солидарност и помощ, която ни оказвате. Това е сериозен разход за нас, родителите, а самите вещи са ни необходими за пълноценното отглеждане на децата. Зарадвахте много малчуганите и направихте празника им специален", благодариха родителите. Приемните семейства пък поясниха, че част от подарените неща ще могат да бъдат използвани и при отглеждането на други деца.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети