Полицаи си сверяваха мерника на състезание по стрелба в Дупница

DenNews.bg
15.06.2016
размер на текста:

Дупница бе домакин на Републиканския преглед по стрелба за служители на МВР, организиран от Спортната асоциация на ведомството.
След оспорвана надпревара на първо място при отборите се класира отборът на ОДМВР – Перник, на второ място е Първи отбор на ОДМВР – Благоевград, а на трето – Втори отбор на ОДМВР Благоевград. В отборното класиране при жените на първо място е отборът на ОДМВР – Перник, на второ – отборът на ОДМВР – Благоевград, на трето – отборът на РДГП – Кюстендил.


В индивидуалното класиране на първо място при мъжете е Александър Стоянов – ОДМВР Перник, на второ – Васил Иванов – ОДМВР Благоевград, на трето – Тони Зарев – ОДМВР Благоевград. При жените първенец е Иванка Гоцева от ОДМВР Благоевград, втора е Александра Атанасова от ОДМВР Перник, трета – Радостина Демиревска от ОДМВР Благоевград.
Наградите за участниците от зоната - грамоти и купи, бяха осигурени от Спортната асоциация на МВР. Гости на спортната проява бяха д-р Крум Бонев – директор на Ловно-рибарския съюз – Дупница и началникът на РУ Дупница Борислав Динев.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети