Наградиха с внимание и подаръци младите спортни надежди на Сапарева баня

DenNews.bg
30.05.2016
размер на текста:

Младите спортни надежди на Сапарева баня бяха наградени с внимание и подаръци по време на общинските празници в курортната община.
На тържеството, което се проведе в залата на НЧ "Просветен лъч - 1905", присъстваха всички млади състезатели от зимните спортове и техните треньори.
Наградите раздадоха кметът Калин Гелев и заместниците му Славчо Коларски и Евелина Нешева.


"В мое лице и в лицето на ръководството на общината винаги ще имате необходимото разбиране и подкрепа", обеща кметът Калин Гелев. Той пожела на младите състезатели да бъдат винаги мотивирани и борбени във всяко едно начинание, както и да прославят по цял свят община Сапарева баня.
"Вие сте нашата гордост. В много моменти сте ни карали да се чувстваме горди, че сме българи, че сме от Сапарева баня, защото нашите деца са най-добрите", заяви зам.-кметът Евелина Нешева Тя подчерта, че Сапарева баня е това, което е, и се прославя с името си, благодарение на младите си състезатели най-вече. "Благодаря и на ръководството, което така добре подготвя децата и ги приема като свое семейство", каза още Нешева.
"Пожелавам ви най-вече здраве и да не получавате никакви контузии, за да може да постигате най-добрите спортни резултати. Поздравявам ви и ви желая успехи!", каза зам.-кметът Славчо Коларски.

 

 

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети