Три фирми искат да охраняват общински обекти в Дупница

DenNews.bg
26.05.2016
размер на текста:

Три фирми подадоха документи в процедурата за избор на охрана на обекти на територията на община Дупница чрез невъоръжена физическа охрана и охрана със сигнално-охранителна техника (СОТ).
Комисия с председател зам.-кметът Крум Милев отвори документите на кандидатите на открито заседание и в присъствието на представители на фирмите.
Процедурата е за две обособени позиции. За „Извършване на охрана на обекти на територията на община Дупница чрез невъоръжена физическа охрана“, документи са подали "Д.М.Секюрити Груп" ООД и "ПС ГАРД" ЕООД. В тази позиция попадат 6 обекти - Градска градина, парк „Рила”, стадион „Бончук”, Гробищен парк, Автогара, Злево, а прогнозната стойност е 547 748 лв без ДДС. По другата обособена позиция – „Извършване на охрана на обекти на територията на община Дупница със сигнално-охранителна техника (СОТ)“ има само една подадена оферта от "Бат Секюрити" ЕООД. 35 обекта са включени в тази позиция срещу прогнозна стойност от 44 400 лева без ДДС. Срокът за охрана е 24 месеца.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети