Утвърдиха новите ръководства на Младежи ГЕРБ - Сапарева баня и Бобов дол

DenNews.bg
18.05.2016
размер на текста:

След проведени отчетно-изборни събрания и приети решения на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, са утвърдени новите ръководства на Младежи ГЕРБ в общините Бобов дол и Сапарева баня.
Новият председател на структурата в Сапарева баня е Елизабет Калдръмова, която получи и най-много гласове при номинациите. Тя е 21-годишна, изучава "Счетоводство и контрол" и се занимава професионално с фотография.
Светослава Велчева е новият - стар организационен секретар на МГЕРБ - Сапарева баня. Към момента тя е студентка във Факултета по журналистика и масови комуникации в Софийския университет.
Николай Чучуганов пък е утвърден за член на общинското ръководство на Младежите. Той е 21-годишен, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".
В община Бобов дол младежите си преизбраха отново Десислава Александрова за председател. Тя е общински съветник, на 23 години е и работи като администратор в едно от училищата в Бобов дол.
За организационен секретар е утвърдена Диана Йорданова - на 26 години, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител. И за член на МГЕРБ е утвърден Александър Даскалов - на 29 години, завършил "Информационни технологии".
Преди дни изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди направените номинации за ново ръководство на младежката организация на партията в Дупница.
За председател отново е утвърдена Лора Василева, която получи най-много гласове от присъстващите на отчетно-изборното събрание преди два месеца. Тя е общински координатор на младежката организация от началото на 2013 г., 30-годишна е и бе кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ - Дупница.
За организационен секретар бе преизбран настоящият такъв Борислав Якимов, който бе и единствената номинация. Той е на 28 години, с две висши образования - "Право" и "География", работи като юрист.
За член на структурата бе избран Юлиян Бараков. Той бе кандидат за общински съветник през изминалите местни избори, на 27 години е и работи в община Дупница.

 

 

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети