Шест фирми с мерак да кърпят улиците в Дупница

DenNews.bg
26.04.2016
размер на текста:

Шест фирми са подали документи за участие в обществената поръчка за избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Дупница.
Както сме писали, поръчката е разделена на четири обособени позиции - ремонт на градските улици, ремонт на улици в селата, четвъртокласна и републиканска мрежа, а общата прогнозна стойност е 325 451,66 лева без ДДС. За Дупница са предвидени 175 000 лева, за улиците по селата сумата е 83 333 лева, за четвъртокласната мрежа- 60 870 лева и за републиканската - 6 247 левa.
И шестте фирми - "Инфракорект Строй" ЕООД, "Нивел Строй" ЕООД, "Мегаинвест-холд" ЕООД, "Галчев инженеринг" ЕООД, "Автомагистрали Хемус" АД и "Меридиан" ЕООД, са подали документи за първите три позиции. Трима участници се включват и в най-малката по обем и цена позиция – рехабилитация на републиканската пътна мрежа.
Припомняме, че в рехабилитацията не попадат улиците, които предстои да бъдат преасфалтирани по проекта за интегриран градски транспорт - над 7 километра от градската мрежа.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети