Дамите от ГЕРБ-Дупница ще зарадват 300 семейства с бои за великденски яйца

DenNews.bg
25.04.2016
размер на текста:

За един от най-светлите християнски празници, които предстоят, организацията на Жени ГЕРБ – Дупница е подготвила тематични подаръци за съгражданите си. От дамския актив на ГЕРБ ще подарят 300 броя от традиционните бои за яйца. Инициативата ще се проведе в дните 25-ти, 26-ти и 27-ти април на площада пред общината и всеки дупничанин, който желае, може да получи великденски бои.
„Боядисването на яйцата е един от най-вълнуващите обичаи за Великден. Всяко българско семейство го спазва и затова решехме да направим един малък, но практичен подарък на съгражданите си”, обясни Радослава Чеканска, клубен ръководител на дамите от ГЕРБ - Дупница.
Към всяко пакетче боя е прикрепено и пожелание от организацията на Жени ГЕРБ, което гласи: „Нека Великденските празници Ви донесат здраве, семейно щастие и разбирателство. Желаем Ви сбъднати мечти и незабравими моменти с любимите хора. И нека не забравяме, че сме преди всичко човеци и винаги трябва да носим добрината в себе си! Светли Великденски празници!”

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети