Полицията издирва мъж, заподозрян в домови кражби

DenNews.bg
23.04.2016
размер на текста:

 Шесто РУ-СДВР издирва мъж, заподозрян в кражби от домове в кв. Кнажево и с. Владая. Търсеният е висок към 175-180 см., с кестенява коса, нормално телосложение, с леко челно оплешивяване, с перчем. Облечен в тъмносиня шуба марка „Адидас” с характерните три бели канта на ръкавите и отпред на дрехата.
Мъжът , чиято самоличност към момента не е установена, е съпричастен към случаи, по които в Шесто РУ са образувани досъдебни производства срещу неизвестен извършител. Единият случай е свързан с кражба, извършена в периода между 19 февруари и 3 март 2016г., при която след взлом на входната врата е извършена кражба от къща в с. Владая. Отнети са картини, медни съдове, меден полилей, релефни пана, декоративна нощна лампа и смесител за вода, както и декоративни елементи. В хода на проверката полицаите изяснили, че част от вещите от по-ранните кражби са продадени от заподозрения на 20 и 24 февруари в антикварен магазин. Приложените снимки са от камера за наблюдение в обекта. В разговор с жители на с. Владая те заявили пред служителите, че търсеният мъж им е познат и вероятно живее под наем в селото, но не е изключено да е от Перник или от Радомир.
В тази връзка, хората, които разпознават мъжа от публикуваните снимки и имат информация за самоличността му , могат да помогнат за издирването му като уведомят полицията на следните телефони: 029821924 - началник Д. Луков; 029821735 - М. Димитров; 029821760 – дежурен в Шесто РУ-СДВР; тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети