Левски и Лудогорец ще играят под ключ на стадион Георги Аспарухов

DenNews.bg
23.04.2016
размер на текста:

 СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с предстоящата футболната среща между отборите на ПФК „Левски” и ПФК „Лудогорец, която ще се проведе днес от 20ч. Служители от Столична дирекция на вътрешните работи предприемат всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящия футболен мач. Преди, по време на и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на столичния град. Пристигащите организирано с автобусни превози от страната привърженици на гостуващия отбор ще бъдат съпровождани от полицейски служители до подсигурените за паркиране места. За феновете на ПФК „Лудогорец” е предвидено да паркират на бул. „Владимир Вазов” до сектор „Г”.
Полицаите ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. В района на спортното съоръжение, на изградени контролно- пропускателни пунктове служителите на реда ще проверят влизащите. Полицаите ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само след предварително попълнени декларации и с пълнолетен придружител.
За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите на всички входове ще бъдат отворени в 18.00 часа. От съображения за сигурност след 19.30 часа вратите ще бъдат затворени и посетители няма да бъдат допускани.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети