Свръхдоза-основната версия за смъртта на Принс

DenNews.bg
22.04.2016
размер на текста:

 Шест дни преди смъртта си в четвъртък, известният американски певец Принс е потърсил медицинска помощ във връзка с предозиране с наркотици. Това съобщава сайтът TMZ, специализиран в поверителна информация за знаменитости, твърдейки, че е получил такава информация от много и различни източници, пише БГНЕС.
На 15 април 57-годишният певец беше хоспитализиран в щата Илинойс след като му прилоша по време на концерт. Той обаче изнесе друго шоу още на следващия ден, като негови представители заявиха, че става въпрос за грип. Според източници на Ти Ем Зет, "причината за хоспитализацията е свръхдоза".
Започнало е разследване във връзка със смъртта на Принс.
Роден на 7 юли 1958 г. с името Роджърс Нелсън, той е активен още от края на 70-те години, но постига международна слава през 80-те най-вече с всепризнатия му албум и едноименен хит „Purple Rain”. Емблематични негови парчета са също „Kiss”, “Cream” и много други. Певецът има цели 39 студийни и 6 концертни албума, преминаващи през смесица от различни стилове, като най-добре е познат със своят микс между фънк и синтпоп. Принс е носител на 7 награди „Грами”.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети