Ресторантьор уби от упор готвача си

DenNews.bg
18.04.2016
размер на текста:

Собственик на ресторант е убил от упор готвач в заведението си, докато двамата играли табла. Трагедията се е разиграла късно снощи в ресторант „Принц Кирил" в Несебър.
64-годишният Никола М. е убит с един куршум от собственика на заведението - Киро Т. от София. Ресторантьорът произвел изстрел със законно притежаван от него пистолет.
Убиецът и жертвата са приятели от дълги години. Във фаталната вечер заедно с още няколко души играели на табла във видимо нетрезво състояние.
Ресторантьорът е задържан от полицията. В момента се извършва разпит на преки свидетели, сред които предприемачи и хотелиери.
Комисар Калоян Калоянов, директор на полицията в Бургас, уточни, че се очакват резултати от алкохолните проби както на убиеца, така и на жертвата. Работи се по няколко версии, включително и в основата на престъплението да стои скандал.
По информация на местните жители собственикът на заведението и друг път е стрелял с оръжие на обществени места. Той е известен с прозвището Принц Кирил и е собственик на няколко хотела от Несебър.
В окръжна прокуратура Бургас е образувано дело за убийство, очаква се арестът на ресторантьора да бъде удължен до 72 часа. Източик: Дарик

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети