„Дупница Табак” АД се продава за 20 милиона лева чрез агенция за недвижими имоти

DenNews.bg
12.04.2016
размер на текста:

 20 милиона лева. Това е цената, на която се продават сградите и прилежащия към тях имот от 60 декара на „Дупница Табак” АД. Обявата е публикувана в един от големите сайтове за продажба на недвижими имоти като изключително изгодна оферта.
Административната сграда, производствените помещения и складовете адхвърлят 50 000 кв. м. В имота се намират три ЖП линии, складовете разполагат с рампи, което улеснява достъпа на тирове. Разполага с 50 тонен кантар в границите на имота, както и портален кран. Цеховете на предприятието разполагат с елеватори и транспортни ленти между етажите. Предприятието разполага със собствен паркинг.

"В съседство минава газопровод, който може да бъде използван за газификация при необходимост. На 15 км от мястото има летище, което се предвижда да бъде пуснато в експлоатация. Освен за производство на тютюневи изделия, комплекса е подходящ и за производство на чай , билкови продукти. Възможна е промяна на предназначението, съобразно потенциалните купувачи", става ясно от обявата.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети