Започна натоварването на трафика, не изпреварвайте и карайте внимателно!

DenNews.bg
06.03.2016
размер на текста:

 През последния празничен ден, особено в следобедните часове, се очаква засилване на трафика по основните пътни артерии на страната и на входовете на големите градове.
От Пътна полиция припомнят на шофьорите да планират пътуването си в по-ранен час, да се движат със съобразена скорост и да не предприемат рисково изпреварване. Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната, на участъците с интензивен трафик ще бъда разположени и допълнителни сили. Служителите на пътната полиция призовават за стриктно спазване на правилата за движение и толерантност на пътя. Към момента няма интензивно движение или задръствания.
За улеснение на трафика през Владая и повишаване на пътната безопасност от 10 до 16.30 часа са отворени две ленти за движение в посока Перник - София на път I-1 /Е-79/. От 14 до 22 часа ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътни направления.
Всички ГКПП работят при пълни капацитети. Осигурен е оптимален режим на работа на служителите от ГД „Гранична полиция“ за максимално облекчаване на пропускателния режим на граничните пунктове. Към момента трафикът през всички гранични контролно-пропускателни пунктове на страната е нормален.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети