Десислава Александрова бе преизбрана за председател на ГЕРБ-младежите в Бобов дол

DenNews.bg
30.03.2016
размер на текста:

Десислава Александрова, която е общински съветник в местния парламент в Бобов дол и настоящ председател на младежката организация на ГЕРБ, бе преизбрана за лидер на структурата в миньорския град. Единствената номинация бе нейната и всички присъстващи младежи гласуваха единодушни за нея. Десислава Александрова е 23-годишна, завършила е "Стопанско управление" и работи като администратор в едно от местните училища.
Пред младежите тя направи и отчет на дейността на организацията от началото на 2014 г., откакто е поела ръководството.
Диана Йорданова бе номинирана за секретар на структурата. Тя е 26-годишна, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител.
За член на МГЕРБ бе избран Александър Даскалов - на 29 години, завършил "Информационни технологии".
На събранието присъстваха областният координатор на младите хора от ГЕРБ в Кюстендил Мая Станойкова, организационният секретар Иво Саев и Радослава Чеканска - председател на ЖГЕРБ – Дупница и Росица Борисова - председател на общинската структура в Бобов дол, както и общинският съветник Мая Спасова.
В края на събранието Десислава Александрова покани младежите на среща с Георг Георгиев - председател на МГЕРБ на национално ниво. Срещата с младежкия актив на ГЕРБ в Бобов дол ще се състои на 10 април от 12:30 ч. в офиса на партията.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети