Росен Тимчев и Лора Василева си съперничат за председател на ГЕРБ-младежи в Дупница

DenNews.bg
28.03.2016
размер на текста:

Вр.и. д. управител на общинската болница в Дупница Росен Тимчев и досегашният координатор на младежката структура на ГЕРБ в общината влизат в съперничество за председателския пост. Двамата бяха номинирани на отчетно-изборно събрание, което се проведе вчера. Настоящият координатор на МГЕРБ - Дупница Лора Василева направи отчет на дейността на структурата от началото на 2013 г. до момента. Тя отбеляза, че през годините организацията е инициирала множество мероприятия, участвала е в различни политически форуми и семинари. Досегашният координатор заяви още, че трябва да се работи в посока привличане на нови симпатизанти и увеличаване на членската маса на младежите в Дупница.
На отчетно-изборното събрание присъства общинският координатор Ивайло Константинов и председателката на Жени ГЕРБ - Дупница Радослава Чеканска. Гости бяха областният координатор на МГЕРБ Мая Станойкова и организационният секретар Иво Саев.
Ивайло Константинов отбеляза, че организацията на МГЕРБ на национално ниво е най-силната и активна структура. По неговите думи, в област Кюстендил МГЕРБ също е една от най-силните младежки организации. "Вашата роля е да генерирате политики и да решавате проблеми. Също така не трябва да забравяте, че генералната роля на ГЕРБ е да върне младите хора в града", каза Ивайло Константинов. Общинският координатор поздрави младежите за свършеното до момента и за подкрепата, която оказват по време на различни мероприятия и предизборни кампании. На присъстващите Константинов препоръча да работят в такава посока, че младите хора от общината да се асоциират с МГЕРБ и да се припознават с политиките на партията.
За организационен секретар младежите номинираха настоящия такъв Борислав Якимов, който получи единодушна подкрепа от всички присъстващи. За член на структурата на МГЕРБ - Дупница бе направена също една номинация - тази на Юлиян Бараков. Новото ръководство ще бъде утвърдено окончателно след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети