Бой в селски обор заърши с труп и тежко ранен

Dennews.bg
08.02.2016
размер на текста:

 
Полицаи от ОДМВР-Пловдив изясняват обстоятелствата около случай, при който днес сутринта е възникнал побой между четирима мъже и е причинена смъртта на един от тях, а друг е пострадал е настанен в болница с опасност за живота.
Според първоначалните данни, рано сутринта днес двама мъже проникнали в селскостопанска ферма близо до с.Устина, област Пловдив. Собственикът Г.К./46 г./ и Д.К. /67 г./, който работи в обекта им нанесли побой. Единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в болница за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота. Продължава работата за изясняване на самоличността на починалия е пострадалия.
Извършителите са задържан за срок от 24 часа, в рамките на които прокуратурата ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати. На мястото на произшествието е извършен оглед, иззети са веществени доказателства, процесуално-следствените действия продължават. Предстои да бъдат назначени експертизи. По случая е започнало разследване, с оглед данни за умишлено убийство.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети