Касите на "Местни данъци и такси" в община Дупница от утре с удължено работно време

DenNews.bg
28.02.2016
размер на текста:

 Касите на отдел " Местни данъци и такси" в Община Дупница ще работят с удължено работно време от понеделник - 29 февруари. Гражданите ще могат да плащат от 08.00 часа до 18.30 часа всеки работен ден без почивка. За да се избегнат струпвания ще бъде отворена и трета каса за плащане през указаният период.

От началото на тази седмица пък стартира отпечатването и разпращане на данъчни съобщения с размера на дължимите данъци и такси, както за текущата година така и за предходните. С цел прозрачност към клиентите ползващи сайта на отдел "Местни данъци и такси"– на всяко данъчно задължено лице в съобщението е генериран ПИН код посредством които ще има достъп до личната си информация в реално време през интернет на адрес www. mdt.dupnitsa.bg, по дефиниран от община Дупница начин, със съответните защити на личните данни. Той ще може да извърши преглед на информация за: партиди, облози, лихви, плащания, заявени и ползвани услуги, наказателни постановления, фишове за глоби, актове.

За целта Клиентът въвежда генерираният и указан в съобщението ПИН код + ЕГН ( за физически лица ) или ЕИК ( за юридически лица ). Софтуера проверява в системата дали съществува " връзка" между ПИН кода и ЕГН / ЕИК. Ако има такава софтуерът допуска клиента да разглежда данните за въведеното ЕГН / ЕИК.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети