Новият президент на Марек вкара юношите в турнир на мястото на швейцарски отбор

DenNews.bg
25.02.2016
размер на текста:

Едва на официални 24 часа начело на ФК Марек новият президент Борис Паризов сътвори поредно чудо. Бизнесменът от Дупница успя да вкара юношите от школата на Марек в турнир и то за сметка на отбор от Швейцария. Това обясни самият Борис Паризов в първото си интервю като президент на Марек, разбира се, за DenNews.bg.
Юношите от Дупница ще излязат срещу младежите на Барселона, Ювентус, Интер, Милан и отбор от Германия. От надпреварата е отписан един швейцарски отбор, за да влезе Марек.
Тази новина идва, след като стана ясно, че през април, отново благодарение на контактите на Паризов на Ботуша, децата на Марек ще участват в италиански турнир, недостъпен за чужди отбори.
Концентриране на всички усилия в завръщането на Марек във „В“ група и в ударно развитие на Детско-юношеската скола. Това са намеренията на новия президент. Наред с това вече тече ремонт на стадион „Бончук”, предвижда се и изграждане на второ изкуствено игрище, както и изграждането на детски увеселителен парк.
Паризов има идея и за изграждане на фенбар и фенмагазин на отбора. Вижте какво, къде и кога в ИНТЕРВЮТО С БОРИС ПАРИЗОВ.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети