Срещу касова бележка може да спечелим кола, телевизор или телефон в лотария на НАП

DenNews.bg
05.12.2016
размер на текста:

И Националната агенция за приходите се включва в голямата лотарийна треска, обхванала българите. Тук обаче може да се борим за печалба срещу касова бележка, независимо от стойността й и търговския обект.
А наградите са автомобил на стойност 30 000 лева, телевизор или телефон. Голямата награда ще бъде дадена в неделя, 11 декември. Всеки може да регистрира касовия си бон до петък на сайта kasovbon.bg, като единственото изискване е участникът да е навършил 14 години. Няма ограничение на стойността на касовата бележка, нито пък за броя на касовите бонове, които човек може да регистрира.
На сайта трябва да се посочат датата на покупката, час и минутата, както и стойността на закупеното.
Най-малката сума, въведена до момента, е 10 стотинки, а най-голямата - за около 10 000 лева. Важно е касовите бележки да се пазят.
Целта на лотарията е да се образоват гражданите, че касовите бележки са важни. Те не служат само на данъчните, а и дават право да се върнат некачествени стоки.
Отчита се бум на регистрациите на касови бележки. До момента има 50 милиона регистрирани на обща стойност 650 милиона лева.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети