Дневен хороскоп за 30 декември

DenNews.bg
30.12.2016
размер на текста:

Овен

Очаква ви много успешен ден. Не спирайте да общувате с хората около вас . Очакват ви познанства, които ще променят живота ви към по-добро и ще внесат нови нюанси в живота ви.

Телец

За разрешаването на дадена ситуация днес използвайте своите собствени знания и опит. Те ще ви свършат повече работа, отколкото всеки друг съвет отвън.

Близнаци

Този ден останете в нечия сянка. Нямате сметка да бъдете на преден план. Не се страхувате, че ще загубите нещо, напротив – ще си спестите доста разправии.

Рак

Денят е подходящ за пътуване. Ако не сте планирали такова поне излезте на дълга разходка, на място, което до сега не сте посещавали.

Лъв

Днес оставете мозъка ви да си почине. Дори ако по навик започнете да обсъждате нещо сериозно се спрете навреме. Нужна ви е почивка.

Дева

Задачата ви днес е да не се подавате на емоциите си. Те няма да ви посочат верния път, независимо дали са вашите или нечии други. Бъдете максимално разумни.

Везни

Днес ще имате сериозна задача, но ще ви е трудно да прецените каква точно е тя. Съсредоточете се върху въпросите, свързани с вашия личен живот и ще ви е по-лесно да разберете.

Скорпион

Днес може да се случи промяна в плановете ви в положителна посока. Възможно е въпреки, че се изпълнява ваше желание да се ядосате, че се става в последния момент.

Стрелец

Денят ще ви покаже, че за щастието е необходим баланс или иначе казано – няма пълно щастие. Бъдете благодарни за това, което имате. Съвсем не е малко.

Козирог

Днешният ден ще ви дари със спокойствие и безгрижие. Насладете му се максимално. Такава свобода рядко се случва. Но не си мислете, че може да е така всеки ден.

Водолей

Оправданият риск днес е възможен. Смелостта ви ще направи впечатление и може би скоро от вас ще се изисква подобно поведение.

Риби

Очаква ви безоблачен ден. Усещанията за живота у вас ще преливат. Опитайте се да ги почувствате с цялото си същество и да ги превърнете в желания, които ще се сбъднат.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети