35 деца от община Сапарева баня получиха дарения от благотворителна кампания

DenNews.bg
28.12.2016
размер на текста:

35 деца сираци и деца със специални нужди получиха парични дарения от коледно-новогодишна благотворителна кампания, инициирана от община Сапарева баня.
Паричните дарения сa разпределени спрямо набраната сума на деца от всички населени места на общината. Сумата, която бе събрана в рамките на кампанията, е в размер на 2 224 лв.
Средствата бяха събрани по време на благотворителни снимки с Дядо Коледа и Снежанка, базар на джинджифилови сладки и сурвачки, кулинарна изложба и коледен концерт. В провеждането на мероприятията се включиха малки и големи доброволци, които дадоха част от времето и труда си, за да помогнат на деца от уязвими групи.
"Благодарим на всички, които подкрепиха кампанията и отвориха сърцата си за децата. В благородната кауза се включиха жители и гости на община Сапарева баня, институции и бизнесът. Надяваме се, с общи усилия, догодина кампанията да бъде още по-успешна", каза кметът на Сапарева баня Калин Гелев.
Благотворителната коледно-новогодишна кампания, насочена към деца сираци и деца със специални нужди, се провежда за първа година в община Сапарева баня. Организаторите увериха, че намерението им е тя да се превърне в традиция.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети