Дневен хороскоп за 27 декември

DenNews.bg
27.12.2016
размер на текста:

 Овен

Днес ще сте в прекрасно настроение, дори ще имате желание за игри. Само проверете дали човекът отсреща е на същата вълна, за да не останете разочаровани.

Телец

Днес нещата може да са малко неразбираеми за вас. Има и такива дни. Просто наблюдавай и не давайте акъл. Така няма да загубите от авторитета си.

Близнаци

Днес не си поставяйте неизпълними цели. Денят предполага по-малко активност и повече размисъл. Няма за къде да бързате.

Рак

Днес не си мислете, че морето е до колене. Силите ви не са безкрайни, а празниците са се отразили тежко на организма ви. Изберете бавното темпо.

Лъв

Днес може да настъпи някакво объркване. Не се съсредоточавайте върху това кой е виновен, а се впрегнете да оправите нещата. Скоро ще сте забравили за олелията.

Дева

Днес почти всичко ще ви вкарва в недоумение. Това е напълно нормално след празничните дни. Дайте си повече време за сън, а сутринта – за подготовка преди излизане ако сте на работа. Пуснете си любимата музика.

Везни

Днес ще ви привличат странни неща. Проучете внимателно желанията си и помислете добре до колко наистина имате нужда от тях, както и дали имате време да им обърнете достатъчно желание.

Скорпион

Задачата ви днес ще бъде да не обръщате внимание на чуждото мнение. Хората винаги ще говорят и никога няма да може да им се угоди. Усмихнете се на всички, но най-вече на себе си.

Стрелец

Днес се опитайте да погледнете извън своя кръгозор. В това няма нищо предателско към вас самите. Просто ви е нужно малко повече простор на мисълта и ще се почувствате много по-добре.

Козирог

Днес със сигурност ще имате нужда от почивка. Не толкова във физически смисъл, колкото в психически. Изключете телефона, телевизора, отпуснете се в пълна тишина и не мислете за нищо.

Водолей

Днес ще трябва да си поставите граници. Шегите ви може да се сторят прекалено солени за някого, а от това ще останат с неприятно чувство всички, включително и вие.

Риби

Днес може да станете жертва на нечие безразличие. Всъщност тази роля я определяте само вие, така че много бързо може да излезете от нея.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети