Дневен хороскоп за 23 декември

DenNews.bg
23.12.2016
размер на текста:

Овен

Този петък се опитайте да погледнете смирено на изминалите месеци от годината. Дори да не е била една от най-лесните всичко е имало своя смисъл, а вие вече сте по-добри.

Телец

В навечерието на празника бъдете спокойни за своето бъдеще. Увереният ви поглед напред няма да ви подведе особено ако е съпроводен с искрено желание за промяна към по-добро.

Близнаци

В навечерието на празника е добре да подберете най-светлите думи за близките си и хората, които обичате. Не си пожелайвайте много, но нека е от сърце и тогава желанията ви със сигурност ще се сбъднат.

Рак

Днес ще бъдете заобиколени от толкова много топлина и обич, които напълно сте заслужили със своята всеотдайност. Сега се пригответе вие да получите същите неща, които сте дали на близките си.

Лъв

Много вероятно е да бъдете по-малко прозорливи от обикновено, но сега не се налага да бъдете такива. Отпуснете се и не насладете на предвкусването на празниците.

Дева

Наближаващите празници са най-хубавото време през годината затова напълно заслужено още от днес може да се отпуснете и да започнете да мечтаете за всички вълшебства, които със сигурност ще ви се случат.

Везни Т

ози петък ще бъде един от най-красивите през годината. Може да получите предложение в последния момент за един от празничните дни. Не се страхувайте, че веселието ще ви дойде в повече.

Скорпион

Този предпразничен ден напълно основателно може да се нарече вълшебен. Намислете си желания дори такива, които в момента ви се струват неизпълними. Оставете на Съдбата да покаже дали това е така.

Стрелец

Много е важно да бъдете смели в желанията си. Щом подхождате с чиста съвест – всичко ще бъде наред. Този петък не забравяйте да поздравите рожденик.

Козирог

Този петък се опитайте да довършите работата си. Едва ли ще имате време през празниците, не залагайте на този вариант. Запретнете ръкави и до обяд ще сте приключили.

Водолей

Този петък ви очакват приятни забавления с ваши колеги. Макар да е празнично се опитайте да не прекалявате с алкохола. Все пак много време още ще работите заедно.

Риби

Този петък ще бъде истинско вълшебство. Макар и предразнично вие ще имате чувството, че сте изцяло в еуфорията на празника. И така трябва да бъде. Запазете чувството си, колкото се може по-дълго.

Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети