Дневен хороскоп за 22 декември

DenNews.bg
22.12.2016
размер на текста:

Овен

Този четвъртък може да си поемете спокойно дъх, тъй като ще разберете, че голям товар от плещите ви, вече е нечия друга отговорност. Бъдете добри и споделете натрупания опит до момента.

Телец

Денят ще ви даде много положителна енергия, идваща от признание от ваш близък човек. Ще се намирате на върха на щастието, но е нужно да положите усилия, за да отвърнете подобаващо.

Близнаци

Денят ще бъде противоречив. Опитайте се да изпълните неприятната част от задълженията си сутринта. Следобед всичко вече ще е по-розово и настроението ви няма да нищо общо с това от сутринта.

Рак

Денят ще ви постави пред много отговорна задача, свързана със семейството ви. Не си и помисляйте и за миг, че не може да се справите. Напротив – нужен ви е съвсем малко кураж.

Лъв

Този ден може да получите добра новина от чужбина. В нея ще се съдържа и послание за вас или може да стане подсказка за това как да действате при решаването на ваш личен проблем.

Дева

Денят може да ви стовари съвсем неколедни задачи. Това обаче ще е така, тъй като прекалено рано сте се настроили за празници. Стегнете се, за да може да празнувате с чиста съвест.

Везни

Денят ще подари много надежда по тема, която си мислите, че не зависи от вашите действия. Сега ще ви се предостави шанс да се включите активно и да насочите събитията в желаната от вас посока.

Скорпион

Този четвъртък не пропускайте зов за помощ, дори ако той идва от най-силния човек, когото познавате. Може да ви се стори странно, но понякога именно най-силните се сриват.

Стрелец

Денят ще е подходящ за проява на благотворителност. Нека това стане част от живота ви. Замислете се колко неща имате и колко от тях бихте могли да дадете на другите, за да са щастливи.

Козирог Денят е подходящ за проява на творческите ви способности. Дори да не се професионален творец не се колебайте да изразите това, което е във вас с помощта на изкуството.

Водолей Този ден може да ви се стори много забавен. Вашата задача е да не преминавате границите на добрия тон. Може да се изкушите да се пошегувате повече, от колкото трябва.

Риби

Денят ще насърчи активността ви. Имате шанса да наваксате всичко, което сте пропуснали през годината. Не се спирайте в захлас от себе си, а продължавайте до последната минута от работния ден.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети